Latest post Thu, May 5 2016 10:18 AM by camoscato. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, May 5 2016 10:00 AM

    • lalittle
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • USA
    • Posts 532
    • Points 7,310

    Forum email notifications (new posts) stopped working.

    I wasn't sure what forum to post this in, but since this is the only forum I post to, I posted it here.

    I'm no longer getting email notifications when someone replies to my posts.  This has been happening for a while now, but it definitely didn't used to happen, and I haven't changed my email address.

    Thanks for any help with this,

    Larry

  • Thu, May 5 2016 10:18 AM In reply to

    Re: Forum email notifications (new posts) stopped working.

    It's not you, it's Avid. They're working on it.

    More info here: http://community.avid.com/forums/t/146247.aspx

    Media Composer 2019.11 w/Symphony/SS/PF options, HP Envy 17t-j100 Quad Edition laptop, Windows 10 Pro, Intel Core i7 2.4GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce... [view my complete system specs]

    "There is hardly anything in the world that some man cannot make a little worse and sell a little cheaper, and the people who only consider the price are this man's lawful prey."  - John Ruskin (1819-1900)

     

    Carl Amoscato | Freelance Film & Video Editor | London, UK

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller