Latest post Mon, Aug 22 2016 3:26 PM by dannybelitz. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Mar 17 2016 12:13 AM

    • Robert B
    • Not Ranked
    • Joined on Sun, Aug 7 2011
    • Los Angeles
    • Posts 83
    • Points 1,005

    Avid 8.5 and relink to file(s)

     

    I just came across some odd behavior when trying to point some offline AMA clips to the original files. Normally when using the relink to file(s) command, a file browser opens and at the top you see the filename of the file you are searching for. It appears this is not happening. If I select multiple clips, use relink to file(s) -- the file browser window opens, but Avid is not prompting me with the filename I am to relink...so essentially I have no way of knowing which file the Avid wants me to find. Selecting a single clip yields the same behavior, but at least going one at a time you know what clip you're trying to relink. 

    Can anyone else replicate this behavior? This particular project is from 2014, so its possible its an old AMA engine incompatibility problem. 

    -Robert

     

     

    OFFICE: 3.5 GHz Core i7 Late 2013 Imac running OSX 10.11 with 32GB RAM. NVIDIA GTX 780M 4096 MB. Avid Media Composer 8.5/ Pro Tools 12.4 MOBILE: 17"... [view my complete system specs]
  • Thu, Mar 17 2016 3:24 PM In reply to

    Re: Avid 8.5 and relink to file(s)

    I am seeing this as well, also when batch importing. Checking on it now and will escalate if needed.

    Symphony v2019 | OS 10.13.6 • Nitris DX • 12-core MacPro (Mid 2012) • 36 GB RAM • Facilis Terrablock 24EX [view my complete system specs]

    -- Kevin

  • Wed, Aug 3 2016 1:56 PM In reply to

    Re: Avid 8.5 and relink to file(s)

    Hi,

    I've been having the same problem. Is there a workaround of fix for this issue yet? It get's extremely complicated when working with AMAs in 20 different folders.

    Thank you!

  • Wed, Aug 3 2016 2:34 PM In reply to

    Re: Avid 8.5 and relink to file(s)

    This has been fixed in 8.6.1...I don't think it's been fixed in any version of 8.5.x yet.

    Symphony v2019 | OS 10.13.6 • Nitris DX • 12-core MacPro (Mid 2012) • 36 GB RAM • Facilis Terrablock 24EX [view my complete system specs]

    -- Kevin

  • Mon, Aug 22 2016 3:26 PM In reply to

    Re: Avid 8.5 and relink to file(s)

    Great, worked perfectly after update! Thank you!

Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller