Latest post Wed, Sep 23 2015 10:29 AM by johanV2. 0 replies.
Page 1 of 1 (1 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Sep 23 2015 10:29 AM

    • johanV2
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Jan 7 2011
    • Posts 14
    • Points 170

    SWDC - Consistency check failure - HDCodec Error in Huffman Decode

    Hi,

    I have installed a new SSD (Samsung 850 EVO). Also have I changed IDE to AHCI mode in the booting settings for starting up my system Win 7 - 64 bit - service pack 1 - motherboard ASUS P6T SE.

    Since I have installed this new fast SSD wich I only use now for storage for imported files (my O.S. is on another HD), rendering a.s.  Avid is craching with the error message above. This happens even while playing the footage in the source monitor after a few seconds ! When I import the same file on another HD I don't have a crash !

    I don't really now what's going on. Has anyone an idee why this is hapenning ?

    Thanks.

    Johan

    More specs:

    Avid M.C. 7.0.2

    CPU Intel Core i7 - 920 2,67 GHz

    Mem 24576 MB

    Nvidia Geforce 9600 GT

     

    Nobody kwows ?
    I have made some tests and I have found when I'am importing several files at a time this error comes up. When I import one file the error does not occur....I suppose that something with the transfer of data is going wrong ?

     

     

     

    Windows 7 Prof 64 bit SP 1 CPU IntelCore I7 920 @ 2,67 GHZ Ram 24 GB [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (1 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller