Latest post Tue, Jan 27 2015 7:57 PM by Christie Carr. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Jan 2 2015 4:43 AM

    Command-C Copy doesn't work in columns

    Hey there. I just upgraded to Avid Media Composer 8.3. I've been managing an online and unfortunately need to modify some start timecodes to relink to some AMA media. So, I've mounted my AMA media and have been trying to copy and paste the start timecodes onto the sequence's corresponding clips. The only annoying thing is that none of my modifier keys have been working when I've selected the text in a given column (like the Start column). I have to right-click to pull up the text context menu (copy, paste, etc) and select copy. Then I have to do the same in the sequence clip's Start column. It's very annoying and takes much longer than just being able to do this with Command-C and Command-V. Am I doing something wrong or is this just a bug?

    Avid Media Composer 8.3

    Macbook Pro 13" 2.8GHz

    OS X Version 10.9.5

    -Rob

    iMac 27" Retina 5K 2017 4.2 GHz Intel Core i7 - 64 GB RAM Mac OS 10.14.6 Media Composer Version 2019.12.1 BMD Ultrastudio Mini Monitor [view my complete system specs]
  • Tue, Jan 20 2015 10:34 PM In reply to

    • PIC Agency
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jan 20 2015
    • Posts 3
    • Points 45

    Re: Command-C Copy doesn't work in columns

    bump

     

    similar issue here:

    http://community.avid.com/forums/t/132009.aspx

  • Sat, Jan 24 2015 1:30 PM In reply to

    • BarkinMadd
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Ontario, Canada
    • Posts 4,746
    • Points 61,900

    Re: Command-C Copy doesn't work in columns

    Also on the PC side. Pain in neck.

    Camera(s) PXW-X70, HDR-FX1, Hero 6 Black | MC 2020.6 | QT 7.7.9 | Continuum 2020.5 | Sapphire 2020.5 | Mocha Pro 2020.5 | Titler Pro 7 | Windows 10 Pro... [view my complete system specs]

    Steve

    ______________________

    www.nelliedogstudios.com

  • Mon, Jan 26 2015 8:23 AM In reply to

    • Mark33
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Jan 26 2015
    • Posts 8
    • Points 130

    Re: Command-C Copy doesn't work in columns

    Having this same issue with 8.3. It has really slowed down the multigrouping process which means we cannot yet upgrade to this version.

  • Tue, Jan 27 2015 6:21 PM In reply to

    Re: Command-C Copy doesn't work in columns

    Good news for people with this issue. A very helpful young lady at Avid sent me this "A fix is actually being worked on at the moment for the copy/paste issue" today.Yes

  • Tue, Jan 27 2015 7:57 PM In reply to

    Re: Command-C Copy doesn't work in columns

    Thanks Andrew. We are planning to get it into 8.3.1. If that changes, I will let you know.

    - Christie

    Christie Carr

    Sr. Software Quality Assurance Engineer

Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller