Latest post Mon, Apr 14 2014 8:00 AM by Siddharthan.K. 13 replies.
Page 1 of 1 (14 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Mar 18 2014 11:19 PM

    • nuclearpicnic
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Los Angeles, CA
    • Posts 200
    • Points 2,585

    7.0.3 really buggy

    I'm having some crazy issues with 7.0.3... I can't create a freeze frame from the menu.  nothing happens.  I found a workaround by creating a button for freeze frames instead... that works... also having issues rendering in to out.. all rendering choices are greyed out under the clp menu but again, a button can do it.  Anyone else seeing weird stuff like this?

     

    Mac Pro 2009 Quad Core, Media Composer 8.7 AJA IoExpress, Avid Artist Mix, Sonnet PCI Express 2-Port eSATA, 32Gb Ram, HP displays, keyspan. Drobo S for... [view my complete system specs]
  • Wed, Mar 19 2014 3:55 AM In reply to

    Re: 7.0.3 really buggy

    What OS?

    Most are New MacPro 12 core or 8 Core 2012 MacPros with 24+ Gb Ram nvidia gtx 1070 [view my complete system specs]
  • Wed, Mar 19 2014 4:55 AM In reply to

    • jef
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Sun, Feb 26 2006
    • Maryland
    • Posts 3,694
    • Points 44,430

    Re: 7.0.3 really buggy

    Have you tried creating a new user? Sonds like there might be something corrupted.

    Good luck,

    Jef

    Avid DS 11.0.2 R.I.P | MC "Well, it depends ..." mostly 8.12.9|OS 10.14.x - iMac Pro 2019 - home system MacPro Dual 2.8 8core GTX680 "Harpertown"... [view my complete system specs]

    _____________________________________________

    Jef Huey

    Senior Editor

    Old Stuff  http://vimeo.com/album/3037796

  • Wed, Mar 19 2014 9:09 AM In reply to

    • buchel
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Mar 15 2006
    • Cologne, germany
    • Posts 64
    • Points 750

    Re: 7.0.3 really buggy

    Hi,

    just a side note. Instead of creating a freeze frame you could apply a timewarp effect with 0% speed.

    Cheers

    40 workstations HP and DIY, WIN 10 64bit MC 2018.12.3 Elements Shared Storage 720TB Arista 40GbE Backbone, 10 GBaseT Clients. Editshare shared storage... [view my complete system specs]
  • Wed, Mar 19 2014 7:53 PM In reply to

    • nuclearpicnic
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Los Angeles, CA
    • Posts 200
    • Points 2,585

    Re: 7.0.3 really buggy

    thanks all... OS is 10.9.1

    this user setting was built from scratch on this system...

    I'll try creating another one...

    Mac Pro 2009 Quad Core, Media Composer 8.7 AJA IoExpress, Avid Artist Mix, Sonnet PCI Express 2-Port eSATA, 32Gb Ram, HP displays, keyspan. Drobo S for... [view my complete system specs]
  • Fri, Mar 21 2014 11:03 AM In reply to

    Re: 7.0.3 really buggy

    HI 

    I have the same problem, nothing happens when i click freez frame, and I cant change fields order, it is stuck on the topp one.

    I tryed a new user, no help.

    Any other suggestions? 

    Regards

    Emil

    I am on Macbook Pro 10.9.1

    AVID MC 7.0.3, Macbook Pro, Retina, Mid 2012, 2,3 GHz Intel Core i7, 8 GB 1600 MHz DDR3, NVIDIA GeForce GT 650M 1024 MB, OS X 10.9.1 [view my complete system specs]
  • Fri, Mar 21 2014 3:33 PM In reply to

    Re: 7.0.3 really buggy

    What is the material (type of footage) you're trying to make a freeze frame for?  It has to match the current project's settings or you'll have to use a timewarp effect.

    Symphony v2019 | OS 10.13.6 • Nitris DX • 12-core MacPro (Mid 2012) • 36 GB RAM • Facilis Terrablock 24EX [view my complete system specs]

    -- Kevin

  • Fri, Mar 21 2014 3:43 PM In reply to

    • nuclearpicnic
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Los Angeles, CA
    • Posts 200
    • Points 2,585

    Re: 7.0.3 really buggy

    my footage matches the project settings.  and I CAN create a freeze frame from the button I created, just not from the menu.

    Mac Pro 2009 Quad Core, Media Composer 8.7 AJA IoExpress, Avid Artist Mix, Sonnet PCI Express 2-Port eSATA, 32Gb Ram, HP displays, keyspan. Drobo S for... [view my complete system specs]
  • Fri, Mar 21 2014 3:48 PM In reply to

    Re: 7.0.3 really buggy

    same thing here. 

    I can use a button to create freez frame but not from menu.

    same setting for footage and project, 

    AVID MC 7.0.3, Macbook Pro, Retina, Mid 2012, 2,3 GHz Intel Core i7, 8 GB 1600 MHz DDR3, NVIDIA GeForce GT 650M 1024 MB, OS X 10.9.1 [view my complete system specs]
  • Fri, Mar 21 2014 7:28 PM In reply to

    • nuclearpicnic
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Los Angeles, CA
    • Posts 200
    • Points 2,585

    Re: 7.0.3 really buggy

    created new user settings, deleted media composer preferences from user library... still the same issues.

    Mac Pro 2009 Quad Core, Media Composer 8.7 AJA IoExpress, Avid Artist Mix, Sonnet PCI Express 2-Port eSATA, 32Gb Ram, HP displays, keyspan. Drobo S for... [view my complete system specs]
  • Sat, Apr 12 2014 1:45 PM In reply to

    Re: 7.0.3 really buggy

    I dont have the problem anymore, an I dont know what was wrong.

    /emil

    AVID MC 7.0.3, Macbook Pro, Retina, Mid 2012, 2,3 GHz Intel Core i7, 8 GB 1600 MHz DDR3, NVIDIA GeForce GT 650M 1024 MB, OS X 10.9.1 [view my complete system specs]
  • Sun, Apr 13 2014 5:54 PM In reply to

    • hbrock
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Santa Monica, CA
    • Posts 5,541
    • Points 64,320
    • Moderator: Avid Xpress Pro Mac
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: Media Composer Getting Started

    Re: 7.0.3 really buggy

    Was it a grouped clip?  You need to hit the match frame button again to get to the individual clip as grouped clips can't be freeze framed.

    MacPro, MacBook Pro and a Cube (masquerading as a kleenex dispenser). [view my complete system specs]

    Must think of something clever to go here...

  • Sun, Apr 13 2014 6:44 PM In reply to

    • nuclearpicnic
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Los Angeles, CA
    • Posts 200
    • Points 2,585

    Re: 7.0.3 really buggy

    no. it wasn't a grouped clip, it was a master clip... if it was a grouped clip, I wouldn't have been able to do the effect with the button I created, would I?

    Mac Pro 2009 Quad Core, Media Composer 8.7 AJA IoExpress, Avid Artist Mix, Sonnet PCI Express 2-Port eSATA, 32Gb Ram, HP displays, keyspan. Drobo S for... [view my complete system specs]
  • Mon, Apr 14 2014 8:00 AM In reply to

    Re: 7.0.3 really buggy

    HI

    There is no direct out option for audio in MC 7.0.3Sad

Page 1 of 1 (14 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller