Latest post Mon, Aug 26 2013 4:45 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Jul 31 2013 2:25 PM

    • Dave Lynch
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Jan 20 2011
    • Avon, CT
    • Posts 15
    • Points 215

    Sony F5 Issues

    Wasn't able to deal with Sony F5 on the MC 7 version, so I downgraded back to 6.5.3...still not linking...no error messages...just nothing...

     

    Are we doing somethiing wrong?

     

    thanks 

    Dave

     

    Symphony 6.5.3 on a 12 core Mac

    MC 2018.12.3 | iMac Pro 3.2 ghz OS 10.14.5 | Nexis 18.11 [view my complete system specs]
    Filed under: , ,
  • Mon, Aug 26 2013 4:45 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,317
    • Points 232,510
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Sony F5 Issues

    Dave

    This is a developer forum only - and not for troubleshooting MC systems.  You should post those questions in the MC mac or MC PC forums where the moderators and myself can assist you.

    Answer:  you need the newest Sony MC 7 compatible plugin.  

    Download plugins and documentation: www.sonycreativesoftware.com/pdzk-ma2

    Sony AMA plugin article

    http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/download/en394827?popup=true&NewLang=en&DocType=1450

    HTH

    Marianna 

    Director of CSM | Customer Advocate [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller