Latest post Mon, Jul 15 2013 3:16 PM by editmk. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Jul 15 2013 2:33 PM

    • editmk
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Mon, Sep 10 2007
    • London
    • Posts 247
    • Points 3,390

    Marked area of timeline not highlighting

    If I have a mark in and mark out on my timeline, the area between should be highlighted in the colour I have selected in my interface options, just the selected tracks. Since version 6.5 MC often doesn't highlight the section.

    I noticed this working on a project with 6 other edit suites, all of us had this bug. I hoped it would be fixed by 7 but its still happening on my fresh install on my home workstation (Avid Spec XW8600).

    Anyone else?

    www.mikegreen.tv

  • Mon, Jul 15 2013 2:38 PM In reply to

    Re: Marked area of timeline not highlighting

    Do you have an audio keyframe selected somewhere?
    This prevents showing the I/O area on the timeline...

    click on the TC track to deselect audio keyframes (if in Timeline settings, under Edit tab, you have selected: Clicking the TC track or Ruler Disables Smart Tools) 

    Social Media Manager at Avid
    Editor-in-Chief avidblogs.com

    Got a great story to tell for #TimelineTuesday?
    Want to share a Media Composer Tutorial on #TutorialThursday?
    Contact me!

    Twitter: @editorbelga
    Facebook: fb.com/editorbelga 
    WWLD

     

  • Mon, Jul 15 2013 3:16 PM In reply to

    • editmk
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Mon, Sep 10 2007
    • London
    • Posts 247
    • Points 3,390

    Re: Marked area of timeline not highlighting

    Thanks. That's probably it.

    www.mikegreen.tv

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller